Domain murah .com hanya 100 ribu /th. Hosting mulai 10 ribu / Bulan. !

Home » Posts tagged 'resep grombyang khas pemalang pak'

Tag Archives: resep grombyang khas pemalang pak

Grombyang khas Pemalang

grombyang.jpg

Apa sih makanan khas kota Pemalang?
jawabane langka maningggg..!!!!
NASI GROMBYANG

Bisane didarani grombyang?
Sebabe sega karo duduhe kuwe akeh duduhe, dadi ning digawa goyang-goyang (grombyang-grombyang)…. kuwe jare wong Pemalang dewek… Continue reading “Grombyang khas Pemalang” »