Grombyang khas Pemalang

Apa sih makanan khas kota Pemalang? jawabane langka maningggg..!!!! NASI GROMBYANG Bisane didarani grombyang? Sebabe sega karo duduhe kuwe akeh duduhe, dadi ning digawa goyang-goyang (grombyang-grombyang)…. kuwe jare wong Pemalang dewek… Continue reading “Grombyang khas Pemalang” »